Hurtig lån trods rki | Har du alligevel brug for et forbrugslån?

Det kan godt være en udfordring at få et hurtigt lån, hvis du står i RKI. Mange føler derfor næsten at livet stopper, hvis de kommer i RKI. Du er kun rigtig registeret i registret hvis du har en dom fra fogedretten. RKI må nemlig ellers ikke registrere dig.

Du kan se en liste over hurtige kviklån lige her

RKI-registreret er et middel fra de steder du allerede har lånt, for at prøve at forhindre dig i at optage nye lån før du har betalt dem du allerede har. Hvis du gerne vil tage et stort samlelån, så spænder selv samme sted dog på denne måde også ben for at du kan tage samlelånet.

I nogle tilfælde kan det være en god ide at tage et stort lån og dermed samle alle de små mindre lån. Hvis du ikke har fået en dom fra fogedretten, og dermed rigtigt er kommet i RKI, så er det muligt at tage et stort lån for at komme af med de mindre dyre lån.

Få et hurtigt lån trods rki

Er det muligt at få et lån på trods af rki? Ja det er muligt for dig at få lån alligevel. Det kræver dog at du kan finde en der er kautionist for dig lån, og vedkommende må ikke selv være i rki. Kan du det, så er en mulighed for at låne penge Aurora lån, som er en nyhed i Danmark. Her låner de penge ud til alle, og de basere altså ikke deres godkendelse af lån på om du står i rki eller lignende, men derimod om du har en ven eller veninde som tror på dig og din betalingsevner.

Det er super hurtigt at ansøge om at låne penge hos dem, og det kan faktisk gøres på 3-4 minutter. Lige så snart du har gjort dette, så vil du modtage et link, som du skal sende videre til den ven eller veninde som du mener gerne vil stå som kautionist for dit kviklån eller forbrugslån. Når de har udfyldt den lille formular, som linket går videre til, så er i klar til at få lånet udbetalt.

Når du låner via Aurora, så er det rent faktisk muligt at få hurtig lån på kun 24 timer, og det er altså også i tilfælde af at du er registreret som dårlig betaler i RKI. Så hvis du har en bedre økonomi nu, end du havde da du endte i RKI, så kan du altså godt låne til det du mangler penge til.

Læs mere om rki lån her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *