Her kan du tage et forbrugslån, hvis du har brug for det

Hvis du skulle få brug for et forbrugslån, så er der heldigvis mange gode steder at vælge i mellem. Her har du et overblik over de fleste, så du let kan tage stilling til hvor du skal tage forbrugslånet henne.

Se listen over de bedste steder at låne her

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger hvilket forbrugslån jeg skal tage?

Der er forskellige ting som det er smart at kigge på, når du skal vælge forbrugslånet du skal have. Det vigtigste er nok åop, som er den reelle udgift du kommer til at have, hvis du vælger at have lånet i et helt år. I mange tilfælde har du måske ikke lånet i helt lige så lang tid, og så kan dette godt ændre sig. Derfor skal du også tage stilling til hvor lang tid du vil være om at betale lånet tilbage inden du vælger hvilken udbyder du skal vælge at tage forbrugslån hos.

Størrelsen på selve lånet har også en enorm betydning for hvilken af ovenstående selskaber du skal vælge. Hvis du godt kan nøjes med et mikrolån, så vil nogle af dem helt sikkert være bedre end andre. Skal du derimod have fat i et større lån, så vil f.eks. santander eller plutus nok være at foretrække i stedet for mange af de andre, og nogle vil slet ikke give dig så stort et forbrugslån.

De gider ikke høre hvad du skal bruge dit forbrugslån til

En af de helt store forskelle på at tage et af ovenstående lån i forhold til at gå ned i din egen bank er, at du ikke behøver at fortælle nogle hvad du skal bruge pengene til. Ja det er faktisk næsten lige før at de er i den modsatte grøft og ikke gider at vide det. I de fleste tilfælde kræves det dog at du ikke står i RKI og at du har et fast job for at du kan få lånene. Men tjek de enkelte låneudbydere ud, og se hvem der passer bedst til dine behov. De er heldigvis alle mere eller mindre hurtige til at give dig svar på forespørgslerne. I mange af forbrugslånsbankerne får du svar inden for et par timer, og så kan du faktisk ofte også have pengene på din konto allerede dagen efter. Det er selvfølgelig i nogle tilfælde rigtig praktisk. Det kunne f.eks. være i en situation, hvor man stod i udlandet og pludselig manglede lidt ekstra penge til at købe noget inden man tog hjem. Men der findes mange andre gode grunde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *