Kviklån til ny mobiltelefon

Er det blevet tid til ny mobiltelefon, af den ene eller den anden grund? Men står der ikke lige nok penge på kontoen til at købe den før om en måneds tid? Måske er kviklån en mulighed.

Find de bedste og billigste kviklån her

Når du vælger at købe ny mobiltelefon, så kan du enten gøre det via et nyt mobiltelefonabonnement eller ved ganske simpelt at gå ned i en telebutik og købe den kontant. Det er først og fremmest i det sidste tilfælde at der kan være en grund til at tage et kviklån.

Du er måske bundet af en kontrakt lidt endnu, og du vil egentlig gerne blive hos det teleselskab som du har nu. I det tilfældet så giver det ganske sandsynligt mening at købe den kontant hos din nærmeste telepusher.

Hvis du er ny i låne-verdenen, så kan du sikkert få et gratis kviklån. Det kunne f.eks. være hos Vivus som giver første lån op til 4000 kroner gratis, hvis du vel og mærke betaler pengene tilbage i løbet af en måned.

Men der er også andre gratis kviklån muligheder. Tag et kig på listen ovenfor, og vælg den forhandler af kviklån, som passer bedst på dig og din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *