Santander forbrugslån online

Har du brug for et forbrugslån til f.eks. en ny bil eller andet, så er Santander et oplagt valg, hvor du kan låne helt op til 350.000 kroner.

Sammenlign Santander med andre forbrugslån her

Spanske Santander Consumer Bank har sit hovedsæde i Madrid og det er en af Europas største banker. Derfor er du også sikker når du vælger at låne dine penge hos Santander.

I 2012 blev banken kåret til verdens bedste bank af Euromoney. Det fortæller at du her har med en lidt mere seriøs bank end de fleste, og du kan være sikker på at de er pålidelige. Når man låner penge, så er det for mange vigtigt at man låner af nogle som har sine penge fra reelle og gode forretninger.

Santander er i Danmark nok mest kendt for billån og bilfinansiering, men de har altså også mere klassiske og gode forbrugslåne muligheder for dig som har brug for et lån til andet end en ny bil.

Ingen andre tilbyder så store forbrugslån som Santander

Når du kigger efter et stort forbrugslån, så er der ingen tvivl om at dine øjne vil falde på denne bank fra Spanien. Det er nemlig den eneste bank som tilbyder dig at tage et så stort forbrugslån, og du har mulighed for at få sat helt op til 350 tusinde ind på din konto. Forbrugslånene er som regel nogle af de billigste på markedet, og det gælder også hvis du vælger at låne et mindre beløb som f.eks. 50.000 kroner.  eller endnu mindre.

Med Santander får du et af de absolut billigste forbrugslån på markedet. Du kan låne fra helt ned til 6,1 %. Hvilken rente du ender med få afhænger den kreditvurdering du får udført, men selv den maksimale rente er væsentlig lavere end mange af de andre bankers maksimale rente.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *